d633c53fc2c7f392b7d7012fd89bcd2e.png70df90ff013c50f28b4d23bb62a0d4d5.png5922b1fe36ca1ab51be0bf6985c620b4.png14e4401326fb6b605bd6990b25f89862.png91ee7287ad2e4527a755deadac25ff56.png

2014. december 30., kedd

Bleach fanfic 9.rész- A megtervezett halál


Sziasztok! :)
Elnézéseteket kérjük a késői rész kirakással, (még időben vagyunk, 23:06) de ennek a résznek az összerakásával kicsit megszenvedtünk. Ennek ellenére, úgy véljük a vége igen csak izgalmasan lett lezárva, így reméljük izgatottan várjátok a következő akciódús epizódokat! ;)



9.rész - A megtervezett halál



Az események leforgása után Reiko teljesen magába zuhanva tért haza, ami persze Ulquiorrának is fel tűnt. Bár a fiú ínycsiklandozó vacsorával várta, a vöröske a tálat bámulva turkált az ételbe, s bele sem ütötte az orrát.

-Történt valami? - fürkészte arcát aggodalmasan a fiú.

A lány válaszul megrázta fejét, majd magába erőltetett egy falatot.

-Látom rajtad, hogy valami nincs rendben. Ennyivel nem tudsz átverni.

Reiko bűntudattal tekintetében felpillantott rá, majd szája sírásra görbült.

-Ichigo..- csak ennyit tudott kibökni, mert torkát elszorították keserű könnyei.

A fiúnak kitágultak pupillái a név és a hozzá társuló reakció láttán, majd arcára feszültség ült ki. Úgy nézett a lányra, mintha az élete függene történetének befejezésétől.

-Kérlek..mondd el..

Reiko pár mély levegő után belekezdett a történetbe, melyet elfojtott hanggal mesélt végig a zöldszeműnek aki semleges arckifejezéssel hallgatta azt. Mindig is értett hozzá, hogyan rejtse el valódi érzéseit szükség esetén mások elől.

-Értem..- állt fel az asztaltól lassan. - Hagyd abba a sírást, nem követtél el semmi rosszat. Nem vagy a barátnőm.

Erre a kijelentésre a lány mégjobban elkezdett sírni. Iszonyú bűntudatot érzett, s nem is a történtek miatt, hanem bizonytalansága végett. De ezen érzéseit nem volt képes elmondani Ulquiorrának.

A fiú odasétált a lányhoz, lehajolt hozzá majd lassan homlokoncsókolta.

-Nem haragszom, kérlek ne sírj..-suttogta Reiko fülébe, majd hátra fordult s határozott léptekkel távozott a lakásból.

A lány kivörösödött szemekkel bámult maga elé, mikor érezte telefonja rezgését zsebében. Érkezett egy üzenete facebookon Airitől.

'Minden rendben van? Mi történt miután leléptetek?' - olvasta társa irományát.

'Tömören? Ichigo megcsókolt, Ulquiorra lelépett, én meg szarul vagyok :('

'Ne szivass! ...várj!"

Reiko unott fejjel suttotga magában: - Én aztán ráérek..

'Van egy ötletem, hogy heverd ki a történteket! :D Most kaptam egy meghívót facebookon, valami illegális buliról a suliban. Jól hangzik, nem? ;)'

'Várj, én is kaptam! De nincs az infók között, hogy ki szervezte..'

'Mivel illegális, nem hiszem, hogy közzé tenné a fazon a nevét! Na, akkor holnap este 8kor találkozunk a suliban, most megyek! :) Puszi'

Airi mosolyogva lezárta telefonját, majd hátradőlve az ágyon sóhajtott egy nagyot, mikor Hitsugaya kopogtatott az ajtaján.

-Bejöhetek?

-Persze, nyugodtan. - fújta ki haját arcából a lány.

- Hallottam elvoltatok Hisagival..

-Ne..ne haragudj ..nem akartunk zavarni..-vörösödött el.

-Airi, ez a te házad, és még bocsánatot kérsz, hogy zavartál engem? - mosolyodott el halványan a fiú. - Mindenesetre kifelé menet beszéltem Shuuheiel.. és valami barátság extrákról magyarázott.

-Tudok róla Toushirou. Közös megegyezésen alapult, így senkinek sem esik bántódása. - nézte a szőkeség a földet semmitmondó tekintettel.

-Szerintem rossz úton jársz. Neked törődésre lenne szükséged, nem pusztán szexre.

Riri döbbenten nézett fel a fiúra, majd tekintete oldalra siklott. - Ne aggódj miattam, rendben leszek.

A fiú csendben bólintott egyet, majd elindult az ajtó felé mikor eszébe jutott valami.

-Tényleg..te jössz a holnapi buliba?

-Igen, megyünk Reikoval. -nézett fel újra a srácra.- Jössz velünk?

-Terveztem..ha nem gond..

-Örülök neki, rádfér egy kis lazítás- kelt fel akkor a lány, s megveregette Hitsugaya vállát- A kaja a hűtőben van, ha még éhes lennél. Én viszont most megyek aludni, mivel holnap korán indulnom kell melózni. - Toushirou értetlenkedő tekintetére egyből hozzátette- Másodállásban a bátyám pizzériájában vagyok felszolgáló. Akkor holnap este 8kor indulás!

A fiú újra bólintott, majd elismételte: - Este 8kor. - És becsukta maga mögött az ajtót.


A másnap a lehető leglassabban telt el. Airi egész nap bevolt sózva, aminek meg is volt a böjtje. Egyik pohár után a másikat ejtette el, s szerencsétlenkedését bátyja kidülledt erekkel fején vizslatta.

Reiko eközben kedvtelenül ült otthon, arra várva hogy Ulquiorra hazaérjen. De a fiú nem jött, s a lány egyre inkább lelombozódott.

Végül este fél 7et ütött az óra, és Rei úgy döntött ideje elkezdeni a készülődést. A szekrényben lévő 10 perces kotorászás után végül eldöntötte mit vesz fel. A fürdőszoba felé már fekete fodors szoknyáját viselte egy tűzövörös pántnélküli toppal, neccharisnyával. Mikor a tükör elé ért több próbálkozás után sikerült összekontyolnia haját a feje búbjára, mégis egy tincs rakoncátlankodva kimaradt a végeredményből. A lány felsóhajtott, s beletörődött arccal húzta ki szemeit, majd lassan elindult az előszoba irányába, ahol magára erőltette fekete csizmáját. Aztán kabátját is magára véve kilépett az ajtón, s mikor oldalra tekintett lélegzete is elállt.

Az ajtó mellett ott állt Ulquiorra, világos szakadt farmerben, amiről több lánc is lelógott; fekete atlétában, amin farmer inget viselt ; s nyakából egy lazított piros nyakkendő lógott le. A fiú leemelte fekete Jacko kalapját fejéről, majd a lányra nézett csillogó tekintettel, s végül annyit mondott:

-Indulhatunk, hölgyem?

Reiko teljesen elképedt, azthitte csak álmodik. Egy lépéssel közelebb ment a fiúhoz, megérintette arcát s könnyek szöktek szemébe.

-Hát te?..Eltűntél..most meg itt teremsz..Nem haragszol?..-a lány össze-vissza dadogott miközben arca teljesen kipirult a fiú látványától.

-Ne sírj, mert elkenődsz. - törölte le könnyeit Ulquiorra, majd belekarolt a lányba. - Ne haragudj, hogy eltűntem. És nem haragszom én se. - mosolyodott el szelíden, majd az iskola felé vették útjukat.

Ezalatt Airi felvette kék színű fűzős ruháját, mely szoknyájának fodrai fekete színben végződtek, haja pedig bevolt göndörítve. Mikor elkészült, elindult a lépcsőn ahonnan már rálátást nyert az előszobában álló srácra, aki telefonját nyomkodta. Toushirou fekete pólót viselt fehér bőrdzsekivel, és fekete csőgatyával amin szegecses öve lógott. Haja kócosan hátra volt dobva. Mikor megérezte, hogy a szőkeség közeledik, felnézett a lépcsőn s tekintete megakadt a lányon. A mögötte lévő előszobai lámpa villanykörtéje darabokra repült, ahogy szárán végigfutott a jég és szétrepesztette azt. Hitsugaya belepirult a kis balesetbe.

- Minden rendben..? - nézte végig kidülledt szemekkel a jelenetet a lány.

-Majd.. összetakarítom ha hazajöttünk - nyögte ki zavartan a fiú, miközben újra végigmérte a mellé érkező Ririt. Mást nem is mondott, kocsiba szálltak s már el is indultak az iskola épületéhez.

Mikor megérkeztek a helyszínre már hallották a kiszűrődő zenét. Mielőtt még bementek volna, megittak 3 kör vodkát, majd a földszinti ablakhoz sétáltak.

-Állj hátrébb - mondta Toushirou, majd kezeire lehelt, összecsiszolta azokat és rámarkolt a földszinti ablakok rácsaira, amik azonnal jéggé fagytak. Azután egyet pörögve a levegőben szétrúgta őket, és azok darabokra szálltak. Oldalra állt és kinyújtotta a kezét:

-Hölgyem!

Airi döbbenten nézte a jelenetet. Hitsugaya megfogta a kezét és felsegítette az ablakba, majd ő is bemászott utána.

Ahogy beértek, a szőkeség egyből kiszúrta barátnőjét a tömegben , odarohant hozzá, s nyakába ugrott.

A vöröske és Ulquiorra is túl voltak már egy üveg pezsgőn. Bár a fiún semmi jele nem látszott az alkoholnak, Reiko már egyik lábáról másikra helyezte súlypontját. A zöldszemű le sem vette szemeit Reiről, szemeiben aggodalom tükröződött vissza. A szőkeség azonban nem könnyítette meg dolgát: egyből a suli aulájában lévő táncparkettre húzta barátnőjét.

Ulquiorra kidülledt szemekkel figyelte, ahogy a lányok kihívó táncba kezdenek egymással, s közben feltűnésmentesen ki buktatott egy-egy arra járó fazont aki megbámulta őket. Ekkor egy kisebb csoport ment el előttük, s ennyi épp elég volt ahhoz, hogy a csapatból valaki megragadja a vöröske karját és pár méterrel arébb húzza őt a parketten. Airi és Ulquiorra csodálkozva nézték Reiko hűlt helyét, majd a fiú idegesen el is indult a tömegbe felkutatni a lányt.

Reit Ichigo ragadta karon.

-Nagyon jól nézel ki..-vette le kezét a lányról, miközben végigsímította derekát.

A lány tisztában volt vele, hogy nincs józan állapotban, és hogy ilyenkor képes hülye dolgokat művelni, szóval nem mondott semmit azon kívül, hogy: te is.

-Táncolsz velem? - mosolyodott el csintalanul a narancshajú.

-Persze, abból csak nem lehet baj.

Kurosaki megfogta derekát, szorosan magához húzta majd elkezdte ringatni azt jobbra-balra. Reiko követte a tempót teste minden porcikájával. Eközben volt ideje jobban végigmérni a fiút: Fekete atlétát viselt bordó csőnadrággal. Nyakáról több ezüstlánc is lógott, bal kezén fekete motoros kesztyű volt.

Ichigo egészen közel hajolt a vöröskéhez, aki érezte a fiú forró lehelletét. A fiú lassan hozzáérintette ajkait nyakához, s megcsókolta azt. Majd visszahajolt és a lány szemeibe nézve megkérdezte:

-Van esélyem? Kérlek adj nekem egyenes választ. - tekintete tele volt kétséggel, majd abbahagyta a táncot s megszorította kezeit. - Mondd el mit érzel irántam.. vagy a srác iránt.

Reiko mellkasa összesorult. Először egy szó sem jött ki torkán, csak rémülten nézte őt, aztán szájába harapott.

- Én....szeretem Ulquiorrát ...de....te....sosem voltál közömbös nekem....Én....sajnálom, nem akartalak hülyíteni -fájdalmasan a szemeibe nézett, majd hátat fordított és elrohant, mielőtt láthatta volna Ichigo reakcióját a visszautasításra.

A fiú meg sem tudott moccani a vallomás után. Lebénultan állt összeszorított fogakkal, visszautasított érzései torkát mardosták.

Miközben Reiko próbált lelépni, pont belefutott Ulquiorrába.

-Rei..mi a baj? -nézett rá kétségbeesetten majd letörölte könnyeit

-Úgysem elégszel meg annyival hogy semmi igaz? ...mindent kiolvasol belőlem

Meglepő tekintettel reagált a válaszra, majd elmosolyodott.

- Figyelj..akármi is történt, látom rajtad hogy nem akarsz róla beszélni. Én nem erőltetem, bár sejtem miről lehet szó. Viszont hogy elkerüljük az ilyen helyzeteket szeretnék kérdezni valamit..Járunk?- nézett a lányra zavarba jötten.

Reiko visszanézett csillogó szemekkel, majd annyit lehelt ki: igen..

A fiú szemei megcsillantak a félhomályban, majd habozás nélkül magához rántotta a vöröskét és szájoncsókolta.

-Mostmár nem engedem, hogy bárki is a közeledbe kerüljön..hivatalosan is az enyém vagy -húzta végig mutató ujját ajkain.

Rei szíve kétszázzal vert arca égett, a levegőt kapkodta.

-De kisajátító lettél..

-Egyszerűen szükségem van rád. -Csukta le szemeit, s hosszú fekete szempillái tökéletesen látszódtak- Nekem nincs senkim rajtad kívül ezt jól jegyezd meg. - Azzal kézenfogta a lányt, s a táncparkett másik végébe húzva elkezdtek táncolni.

Eközben Airi a tömeget fürkészve, egy pillanatra mintha Grimmjowot látta volna feltűnni és hirtelen a lába el is indult abba az irányba. Kétségbeesetten kereste a tekintetével reménykedve, de nem találta sehol őt. Viszont valaki más tekintetét érezte a hátán. És mikor megfordult Hisagi huncut mosolyával találta szembe magát. Egy fekete inget viselt felhajtott gallérral, és egy ezüstlánccal a nyakában.

- Te is..itt vagy? –a lány közben végig a tömeget fürkészte és eszébe jutottak az emlékek amiktől görcsbe rándult a gyomra.

- Nos igen…itt… keresel valakit?

Airi látta hogy valamiért a fiú is kellemetlenül érezte magát.

- Én csak…azt hiszem képzelődtem- nézett fel végül a fiúra. Látta hogy annak valakin meg akadt a szeme, és elfehéredett.

- Valami baj van?- vonta fel szemöldökeit a szőkeség.

- Ne haragudj de mennem kell.

Riri kétségbeesetten utána fordult, és kicsit rosszul esett neki hogy a fiú nem foglalkozik vele jobban, hiszen Airi nem volt képes teljesen érzelem mentesen olyan közel kerülni valakihez mint ahogy Hisagihoz került. Amikor vissza fordult hogy megkeresse Hisagi nyugtalanságának forrását, az egyik asztalnál Grimmjow húgát pillantotta meg, aki unott képpel kevergette az italját. Abban reménykedve hogy ő talán tudja hogy itt van e a közelben a bátyja, odament hozzá és kedvesen megszólította. Erre csak egy unott halk visszaköszönés volt a válasz. Airi óvatos puhatolózására éles válasz érkezett.

- Most komolyan engem faggatsz róla mikor tudod jól hogy nem tartjuk a kapcsolatot?

- Bocsi csak úgy tűnt hogy itt van, mert mintha őt láttam volna az előbb.

- Nem tudtad? Ő szervezte ezt a bulit- mondta gúnyos iróniával a hangjában. Airinek ekkor eszébe jutott a facebook esemény szervezőjének ismeretlen kiléte. Kidülledt szemekkel nézett maga elé, majd elindult a tömegben. Ginger még utána kiabált.

- Várj! Nem tudod hogy Hisagi hol van?

Airi döbbenten rá nézett, hiszen azt sem tudta hogy ismeri a fiút.

- Nem, nem tudom, mert?

- Hát…mindegy csak beszélni akartam vele…

Riri furcsán rá nézett, és gyanította, hogy volt valami közöttük. Végül még is a tömegbe indult, amiből az lett, hogy a folyosón tolongók között megint Grimmjowot vélte felfedezni, de újra szem elől vesztette. Annyian voltak viszont, hogy tehetetlenül sodródott a tömeggel, ezért próbált a fal mellett araszolni. A következő eldugott saroknál a fal mögött egy lány és egy fiú veszekedésének lett fültanúja.

A lány ki volt akadva és kétségbeesetten magyarázott:

- Te is átvágtál és otthagytál, egyedül vagyok…de nem bírtalak elfelejteni.

- De értsd meg, nekem van más!

- Az a szőke picsa?

- Ne nevezd szőke picsának!

- Ugyan olyan faszfej vagy mint a bátyám!

Airi már alig bírta ki hogy ne nézzen a fal mögé, a megbizonyosodásért hogy valóban Ginger és Hisagi vannak e ott, amikor egy harmadik személy is becsatlakozott a beszélgetésbe, akinek borzasztó ismerős mély rekedt hangja volt.

- Ne mondj rólam ilyen csúnyákat hugi.

- Grimmjow…te tényleg itt vagy?- nem csak a húga de Riri is úgy meglepődött hogy majd kiugrott a szíve a helyéről.

- Hisagi, mit akarsz te a húgomtól?

- Én semmit, nem tudja magát túltenni a kapcsolatunkon.

- Mert egy köcsög voltál!

- Tartsátok magatokat távol egymástól- ripakodott rájuk a kékhajú- Ginger…később beszélhetnénk?

- Meggondolom hogy szóba állok e veled…

- Ne legyél már ilyen makacs…csak előbb van egy kis elintéznivalóm…a fal mögött álló kiscsajjal.

Airi döbbenetéből fel sem ocsúdott, mikor Grimmjow hátulról a ruhájánál fogva felemelte őt fél kézzel. Másik keze zsebre volt téve, és a lány tekintete találkozott a fiú acélkék szemeivel.

- Te…- a lány teljesen összezavarodott, a látása elhomályosult, szédült, minden érzés felkavarodott benne- te ép vagy…és egészséges- megkönnyebbülten felsóhajtott, mikor rájött hogy nem sérült meg a robbanás alkalmával.

- Egyáltalán minek aggódtál értem…nem értem…- tette le a földre a lányt.

- Mert- üres tekintettel nézte a földet- nem bírtalak kiverni a fejemből.

Grimmjownak erre a kijelentésre ellágyult a tekintete.

- Mi van? Akkor te most nem Hisagival vagy?

- Nem, nem vagyunk együtt…megbeszéltük.

- Már megint hazudsz nekem Shuuhei!

- Mi a francról beszélsz? Egy szóval sem mondtam neked hogy járok valakivel. Úgy számon kérsz mintha legalább is a feleségem volnál. Válts stílust de nagyon sürgősen.

Ginger ezek után köpni-nyelni sem tudott. Airi értetlenül figyelte a fiút. Megpróbált felkelni de újból megszédült, semmi ereje sem volt csak bámult Grimmjowra mintha szellemet látna.

- Ölj meg- csak ennyit mondott megadóan becsukott szemekkel, és arra gondolt bárcsak ott lenne vele Reiko és messzire vinné őt onnan.

Grimmjow magához szorította a lányt: először is ha szédülsz ne mozogj annyit hirtelen Másodszor....nem öllek meg .... még nem.... de hidd el hogy te is szomjazni fogsz az én véremre... Majd holnap Kaito-sensei mindent elmondd nektek...

Mondd meg Ulquiorrának hogy üdvözlöm...Ginger, kinn találkozunk-fordult a húgához- és Hisagi.... nem győzöm magam ismételni Tartsd magad távol Airiéktől.

Hisagi elsötétült tekintettel nézett a fiúra.

- Ez nem ennyire egyszerű. Azt hiszed erről az egészről ami itt folyik én semmit se tudok? Az én feladatom végig az volt hogy megvédjem Airit TŐLED.

Grimmjow álla leesett mikor belé ütközött a felismerés hogy Hisagi is kém, majd elmosolyodott erőltetetten.

- Szerintem pont ez az hogy tőled kéne Airit félteni nem tőlem- azzal a lány felé fordult egy halvány csókot lehelt az ajkaira ami direkt olyan csókra szomjasan hagyta őt és még a szemkontaktust se vette fel vele se előtte se a csók után csak nagy lendülettel megfordult es elsétált.

Airi döbbenten nézett az elsétáló kékség után. Felfoghatatlan volt számára az-az érzés hullám amit a szívében keltett a fiú. Nem értette mire gondolt, mikor azt mondta egymás vérére fognak szomjazni. De kérdése nem maradt megválaszolatlan.

Abban a pillanatban a fények elkezdtek pislákolni, majd az összes lámpa kiégett az iskolában, amelyet vérfagyasztó sikolyok követtek.

Airi reflexszerűen előkapta pisztolyát combfixéből, majd kétségbeesetten megindult megkeresni társát. Azonban a sötétségből sehogy nem találta a kiutat. Hosszú percekig rohant a kiáltásokat követve, mégis úgyérezte mintha a folyosók a végtelenségig nyúlnának. Kb negyed óra telhetett el, mikor a lámpák újra kigyulladtak,a sikolyok elhallgattak. Pár másodpercbe tellett, mire a lány szemei újból hozzászoktak a fényhez, de akkor elborzadva nézett maga elé ahol egy lány feküdt saját vérébe fagyva. Szájához kapta kezét majd egy lépést hátrált. Döbbenten tapasztalta, hogy néhány hullán kívül az iskola teljesen kiürült. Még észhez se tért igazán, mikor valaki kezeit vállain érezte. A lány szemei kidülledtek, de akkor hirtelen berántotta őt a rejtélyes idegen a mögötte lévő terembe.

Kaito sensei volt az. A férfi halványsárga szemei világítottak a félhomályban álló teremben. Lassan odasétált a villanykapcsolóhoz és feloltotta azt.

-A megbeszélést elszalasztottuk. Ma estére .

A teremben ott volt Reiko, Ulquiorra,Ichigo,Hisagi,Grimmjow,Hitsugaya és Renji is. Rajtuk kívül még néhány idegen tartózkodott ott, és külsejükről lerítt, hogy gazdag és befolyásos emberek lehetnek.

-Mégis mi folyik itt?- kérdezte a szőkeség döbbenten, remegő térdekkel.

-Az iskolát kiürítettük. A diákokat evakuálták- mondta a főnök.

-De akkor mik azok a hullák a folyosón?- mutatott a mögötte lévő ajtó felé Airi értetlenkedve, és felháborodva.

-Én voltam- kelt fel Grimmjow akkor az asztal sarkáról, ahol addig keresztbe tett kézzel támaszkodott- nem bírtam tolerálni azt a borzalmas sikoltozást. Szörnyű volt…tudom, kicsit elragadtattam magam.

Airi nem is ismert rá Grimmjowra. Nem látta még soha ezt a vad oldalát, és most félelmet érzett a jelenlétében.

- Nos akkor mindenki helyezkedjen kényelembe, üdvözlök mindenkit- kezdte a beszédet Kaito-sensei.

Airi még eközben döbbenten nézett Renjire, nem értette mit keres ott a srác, eddig fogalma sem volt róla hogy ő is kémként dolgozna.

-Kedves kémek- nézett végig a diákokon- ti vagytok a legújabb és legfiatalabb generáció a cégemnél, és mások cégeinél is- mutatott az öltönyös alakokra- Nektek még fogalmatok sincs arról hogy micsoda próbatételeken kell átmennetek ahhoz hogy cégeink hivatalos embereivé váljatok, és biztosak lehessünk benne hogy az érzéseitek nem fognak titeket befolyásolni munkáitok során- sandított rá a két lányra.

- Cégeink hiába ellenségesek egymással, minden év ezen időszakában összegyűlünk a főnökökkel, hogy megrendezésre kerítsük a kiképzést, amelyjen minden újoncnak át kell esnie. Erős szűrésen mennek keresztül az újonnan bekerülők, hogy tényleg csak a legjobbak maradjanak nálunk. A többieknek sajnos az életükkel kell fizetniük a próbálkozásért, hiszen már mindent tudnak rólunk, látták a bázisainkat, nem hagyhatunk civil szemtanúkat, sem pedig gyenge láncszemeket.

Kaito szavait hallgatva mindenki álla leesett, a légkör fagyossá vált, és megakadt a levegő a torkokban.

-A lényeg hogy egy hatalmas arénát hoztunk nektek létre, amely olyan szinte mint egy elhagyatott sziget, semmi modern technológiával, semmilyen segédeszközzel. Titeket oda fogunk vinni, és a természetben kell életben maradnotok, kijátszanotok a csapdákat és legyőznötök a rátok leselkedő veszélyeket. Miközben egymás ellen kell küzdenetek, hiszen ennek a játéknak csak és kizárólag két túlélője lehet.

-Ezt nem tehetik!- háborodott fel Ichigo.

-És még is mi van ha én nem akarok ebben részt venni?- kérdezte Grimmjow.

-Akár most is végezhetünk veled, de gondolom neked nincs nehezedre vért ontani- szólalt meg Ulquiorra és Grimmjow főnöke- És amúgy is éhen maradnál, e munka nélkül.

-Éhen?- nézett rá összeszűkült szemekkel a kékség- maguk mekkora egy mocskok.

-Úgy bizony- vette vissza Kaito a szót- ez az éhezők viadala. És az összes többi kém az otthon kényelméből, a tv-jükön keresztül nézhet majd titeket. Ha szimpatikusak vagytok nekik szerezhettek tőlük támogatást, és talán segítenek majd nektek egy kicsit a játék során.

-Nem várhatják el tőlünk, hogy egymást mészároljuk!- háborodott fel akkor Reiko is az egyik asztalra csapva.

-Ezaz! És egyáltalán Hitsugayanak miért kell ezt csinálnia? Nem is kém!

-De meg vannak rá a képességei. Különleges, és túl sok mindent tud. Nincs választása, vagy végzünk vele vagy veletek tart- intette le a főnök a két lányt- Még ma beköltöztök abba a luxusszállodába ahol lehetőségetek nyílik edzeni, és felkészülni a viadalra. Csapatokat is alkothattok, szerezhettek egymás között szövetségeseket, szervezkedhettek, és kicsit kiismerhetitek egymást. Ez lesz a felkészülési idő. Úgyhogy most szépen mindenki menjen haza és pakoljon össze, mert az éhezők viadala… hamarosan kezdetét veszi- fejezte be mondanivalóját sejtelmesen, és mindenkin végigborzongott a hideg.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése